Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΘΗΒΑ: 4μελής συμμορία λήστευε και πουλούσε ναρκωτικά

Την τελευταία μέρα του Φλεβάρη εξαρθρώθηκε στη Θήβα συμμορία, η οποία έκανε ένοπλες ληστείες και διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Από την Ασφάλεια Θηβών συνελήφθησαν 4 Έλληνες, ηλικίας 27, 28, 27 και 42 ετών αντίστοιχα.
Σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, παράνομη κατοχή και χρήση όπλων, καθώς και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ο 42χρονος κατηγορείται επιπλέον και για τη ληστεία σε κατάστημα «καφέ-εστιατόριο» στη Θήβα στις 12 Δεκεμβρίου, με συνεργό έναν 37χρονο, ο οποίος  έχει ήδη συλληφθεί και είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα σπίτια των 4 μελών της συμμορίας και βρήκαν: Μια (1) βαλλίστρα (τόξο) με διόπτρα, Εξήντα (60) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, Έξι (6) μαχαίρια-στιλέτα, Δύο (2) φακοί, γάντια και σκούφο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή των συλληφθέντων σε ληστεία σε σούπερ-μάρκετ στη Θήβα, σε δύο ληστείες σε ισάριθμα πρατήρια υγρών καυσίμων και σε μία κλοπή μοτοσυκλέτας.
Επίσης προέκυψε ότι διακινούσαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες σε χρήστες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...