Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την ΣΤ. Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα ανακοινώθηκαν σήμερα 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

Υπάρχει ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα. Δεν μας αρμόζει μια κοινωνία διαλυμένη. Δεν μας αρμόζει μια νέα γενιά χωρίς όνειρα. Δεν μας αρμόζει ένας λαός χωρίς αισιοδοξία.

Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, που, με κύρια ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, οικειοποιήθηκε τη δημόσια διοίκηση, οδήγησε τη χώρα στο τέλμα της διαφθοράς. Η διαπλοκή έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ’ αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων. Η διαφθορά διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης. Με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικούμε την αλλαγή πορείας της χώρας. Χρέος μας ο διαρκής αγώνας. Στόχος μας η νίκη.

Οι υποψήφιοι, ανά περιφέρεια, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...