Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δυναμική παρουσία της Στερεάς στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Το θαυμασμό του πλήθους των επισκεπτών και των διοργανωτών απέσπασε το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7, & 8 Απριλίου 2012.

Η διαφορετικότητα του περιπτέρου που ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα έγκειται στο γεγονός ότι η εικαστική του προσέγγιση στην είσοδο της έκθεσης σηματοδοτούσε την ανάγκη προσανατολισμού των νέων καλλιεργειών που πρέπει να είναι φιλικές προς το περιβάλλον για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων για επισιτιστικούς αλλά και για εξαγωγικούς σκοπούς.

Παραγωγοί και επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια συμμετείχαν με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων ελιάς & ελαιολάδου δίνοντας το στίγμα της καινοτομίας και της επιχηρηματικότητας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Σταμάτης Καπελέρης και στην τελετή λήξης του φεστιβάλ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε μεταξύ άλλων ότι ‘‘στους πρωταρχικούς στόχους της Περιφέρειας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης στο οποίο πρωτεύοντα ρόλο έχει να διαδραματίσει ο αγροτικός τομέας ο οποίος σήμερα ίσως αποτελεί μια από τις πιο ελπιδοφόρες προοπτικές της Στερεάς Ελλάδας’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...