Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στυλίδα: Χτύπησαν πάλι οι ληστές με τα μαχαίρια

Τρόμος για ζευγάρι Λαμιωτών στη Κουβέλα

Χτενίζει την περιοχή αυτή την ώρα η αστυνομία για τον εντοπισμό των 3 ληστών, που όλα δείχνουν ότι είναι οι ίδιοι που πριν λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο ακόμη ένα ζευγάρι..

"Δεν μπορούμε πλέον να πάμε στα εξοχικά μας...φοβούμαστε να καθίσουμε στην βεράντα μας...τι θα κάνουμε το καλοκαίρι?", έλεγε γείτονας του ζευγαριού, που απόψε έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των ληστών.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:00΄ απόψε στη παραλία του Αχινού στη Κουβέλα, όπου το ζευγάρι από τη Λαμία έχει το εξοχικό του. Η γυναίκα καθόταν στη βεράντα και διάβαζε ένα βιβλίο, ενώ ο σύζυγος ήταν μέσα στο σπίτι. Οι 3 ληστές φορώντας κουκούλες και σκουρόχρωμες φόρμες, πήδηξαν τον φράκτη και ξαφνικά βρέθηκαν δίπλα στην γυναίκα βάζοντάς της το μαχαίρι στο λαιμό. Ο σύζυγος που κάτι άκουσε βγήκε και προσπάθησε να αντισταθεί, για να δεχθεί την επίθεση από τους ληστές χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι ληστές έβαλαν το ζευγάρι μέσα στο σπίτι και απειλώντας τη ζωή τους κατάφεραν να τους πάρουν 2000 ευρώ, κοσμήματα και 3 κινητά. Πριν φύγουν τους έκοψαν το τηλέφωνο και τους είπαν να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία, γιατί θα επιστρέψουν.

Ο τρόπος δράσης τους δείχνει ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές, που τη Δευτέρα του Πάσχα 200 μέτρα πιο πάνω, είχαν ληστέψει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ακόμη ένα ζευγάρι.
Στην αστυνομική διεύθυνση σήμανε συναγερμός και αμέσως κινητοποιήθηκαν εκτός από τους αστυνομικούς της Στυλίδας και αστυνομικοί από την Λαμία, οι οποίοι χτενίζουν κυριολεκτικά όλη την ευρύτερη περιοχή.

Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τρομοκρατηθεί κυριολεκτικά, αφού δηλώνουν ότι δεν μπορούν πλέον να κοιμηθούν από τον φόβο τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Αλεξόπουλος, πριν από λίγες ημέρες είχε πει στο LR ότι οι κάτοικοι αρχίζουν να συζητάνε για περιπολίες και μέτρα αυτοπροστασίας.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...