Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Φίμωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΕΑΒ"

"Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της ΕΑΒ για την προκλητική της απόφαση να απαγορέψει την παρουσίαση των θέσεων και προτάσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους εργαζόμενους της επιχείρησης".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επισημαίνεται ότι:

"Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της ΕΑΒ απέρριψε την αίτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, με την πρόφαση μάλιστα ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση της ΕΑΒ πριμοδοτεί την πληροφόρηση των εργαζομένων της από εκπροσώπους των κομμάτων του μνημονίου και από όλους αυτούς που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού και την καταστροφή. Φοβούνται οι διοικούντες της ΕΑΒ την επικοινωνία των εργαζόμενων της εταιρείας με δυνάμεις που έχουν πρωτοστατήσει στην οργάνωση όλων των μεγάλων κοινωνικών και απεργιακών αγώνων όλης της προηγούμενης περιόδου. Τρέμουν μπροστά στην ιδέα να παρουσιαστεί μπροστά σε πλατύ ακροατήριο εργαζομένων μια αγωνιστική φωνή που μπορεί να αποκαλύψει ότι υπάρχει και άλος δρόμος πέρα από τα μνημόνια, το χρέος, την ΕΕ και το Ευρώ.

Από την πλευρά μας σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι προσπάθειες φίμωσης της διοίκησης της ΕΑΒ, αλλά και κάθε άλλου πρόθυμου υποστηρικτή αντίστοιχων πρακτικών, θα πέσουν στο κενό. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις μαζικές τις εξορμήσεις και μέσω των πρωτοπόρων αγωνιστών της που παρεμβαίνουν σε μια σειρά από εργασιακούς χώρους θα σπάσει το τοίχος της σιωπής που προσπαθούν να στήσουν γύρω της οι εκπρόσωποι της πολιτικής των μνημονίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...