Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα

Ανανεωμένα κατά 70% θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη να πολιτεύεται στη Β΄ Αθηνών και την Ξάνθη.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρουσίασε την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του κόμματος στα οποία συμμετέχουν σε όλη την επικράτεια 423 υποψήφιοι εκ των οποίων 142 γυναίκες ποσοστό υψηλότερο από αυτό που ορίζει ο νόμος
Ο μέσος όρος της ηλικίας των υποψηφίων, είναι επίσης χαμηλότερος συγκριτικά με το προηγούμενο ψηφοδέλτιο και διαμορφώνεται στα 45 έτη, ενώ η νεότερη, ηλικιακά, υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ, είναι η Γεωργία Λυκάκη, η οποία κατέρχεται υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και είναι 25 ετών.
Στη Β Αθηνών συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Πέτρος Καραβίτης, καθώς και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, στην Α Πειραιά ο Πέτρος Μαντούβαλος και στο υπόλοιπο Αττικής ο παπα-Τσάκαλος (Τσιάκαλος Σπυρίδων).
Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα μιλήσει σε υποψηφίους και στελέχη του κόμματος, στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρόης όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ, με θέμα τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Την Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, ο κ. Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο.

Οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...