Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πρόσκληση Φορέων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων για Συνεργασία με τη ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας αποτελεί μία συντονιστικής λειτουργίας δομή, η οποία εξυπηρετεί συνολικά τους ειδικότερους θεσμούς που προωθούν τη διασύνδεση του Ιδρύματος με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας.
Το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας περιλαμβάνει δύο τμήματα, το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική με έδρα τη Λαμία και το Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης με έδρα τη Λιβαδειά.

Στα πλαίσια της αποστολής της, η ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις που επιθυμούν να στελεχωθούν με φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος, καθώς και με όσους επιθυμούν να συνεργαστούν ευρύτερα με τη ΔΑΣΤΑ και τις τρεις υποκείμενες δομές (Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια της αποτελεσματικότερης διασύνδεσης του Ιδρύματος με την αγορά εργασίας. Η υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας με όσους το επιθυμούν, θα προσδώσει και θεσμική υπόσταση στη συνεργασία.

Πληροφορίες για τις δράσεις που αναπτύσσει η ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ο κώδικας δεοντολογίας στο πλαίσιο του οποίου υλοποιούνται οι δράσεις αυτές, υπάρχουν στην ιστοσελίδα της δομής στη διεύθυνση http://dasta.ucg.gr. Η συμβολή των φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων στην επιτυχία των στόχων της ΔΑΣΤΑ είναι καθοριστική και ενισχύει τη διασύνδεση της εκπαιδευτικής με την παραγωγική διαδικασία.

Η ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Νικόλαος Καρανικόλας, Συντονιστής / Διαχειριστής εργασιών ΔΑΣΤΑ, nkaranik@ucg.gr , τηλ. 22310-66700
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτριος Παναγιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...