Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Νέα υπηρεσία στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς: δωρεάν πρόσβαση στο διαδικτυακό περίπτερο PRESSDISPLAY

Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό «περίπτερο» του κόσμου PressDisplay είναι πλέον στη διάθεση των χρηστών της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς!

Μία διαδικτυακή Βιβλιοθήκη με πάνω από 2200 εφημερίδες και περιοδικά από 97 χώρες σε 54 γλώσσες! Με ένα απλό «κλικ» ταχύτατη και έγκυρη ενημέρωση και μάλιστα δωρεάν! Με μια απλή επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη και σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο της ή με χρήση των υπολογιστών του Κέντρου Πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης!

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά του κόσμου στη διάθεσή των χρηστών, με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα http://library.pressdisplay.com από το χώρο της Βιβλιοθήκης, απολαμβάνοντας τις παροχές ενός πολύτιμου εργαλείου πληροφόρησης, με όλο το υλικό που περιέχεται και στην έντυπη έκδοση τους.

Μια μεγάλη γκάμα από εφημερίδες και περιοδικά (Καθημερινή, Ναυτεμπορική, Κέρδος, Πολίτης, Ρωσία Τώρα, The Guardian, Le Monde, The Independent, The Herald, Washington Post, International Herald Tribune κλπ.), που διαρκώς εμπλουτίζεται έτοιμη για ευχάριστη ανάγνωση και περιήγηση, αλλά και με καινοτόμες και πρωτοποριακές δυνατότητες χρήσης των άρθρων: αποστολής, διαμοιρασμού, αποθήκευσης, μετάφρασης, εκτύπωσης, ακρόασης, προηγμένης αναζήτησης ακόμη και σε παλαιότερα τεύχη, αξιολόγησης, σχολιασμού, πολύπλευρης προβολής και πλήθους άλλων χρήσεων.

Στο βίντεο http://youtu.be/YId905dtS5o μπορείτε να δείτε μια σύντομη παρουσίαση της υπηρεσίας και να πάρετε μια πρώτη ιδέα από την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας PRESSDISPLAY.

Η νέα υπηρεσία αποτελεί προσφορά του Future Library στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

http://www.liblivadia.gr - vivlivad@sch.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...