Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο βουλευτής Σταθάς αποκάλεσε τον Σόιμπλε… κουτσό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς έχει προκαλέσει πολλές φορές την έκπληξη των συναδέλφων του. Είτε επειδή έχει αρνηθεί όλα τα προνόμια που του παρέχονται ως βουλευτής , όπως το βουλευτικό αυτοκίνητο ή η προσωπική φρουρά, είτε επειδή χαρίζει κάθε μήνα τη βουλευτική του αποζημίωση στο Σύλλογο Γονέων και Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Μάλιστα, γι αυτό το λόγο πολλοί ήταν εκείνη που τον κατηγόρησαν για λαϊκισμό.Αυτή τη φορά όμως δεν προκάλεσαν αντιδράσεις οι πράξεις του κ. Σταθά, αλλά τα λόγια του. Κι αυτό επειδή αποκάλεσε τον καθηλωμένο σε καροτσάκι Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε… κουτσό.

Ο κ. Σταθάς σχολιάζοντας την οικονομική προοπτική της χώρας, αλλά και την αυστηρή πολιτική λιτότητας που ασκείται στην χώρα μας και εν μέσω του τρίτου Μνημονίου είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά.

Επειδή περίμενα ότι αυτές οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει».

Είναι βιομηχανικός εργάτης απο το 1996 εως σήμερα. φοιτά στο Ε.Α.Π. στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Μέλος της διοίκησης του σωματείου "ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" 2000-2011 αναπληρωτής γραμματέας (2001-2002 γενικός γραμματέας) και μέλος που επανεκλέγεται το 2012.

Μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς απο το 2007 εώς σήμερα.
Από το 2010 ως σήμερα πρόεδρος εργατικού κέντρου Λιβαδειάς.

Μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων και ιδρυτικό μέλος των επιτροπών "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στα διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...