Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Το ΠΑΜΕ Εύβοιας για τις συντάξεις των εργατοπατέρων

"Είναι γνωστό ότι οι συντάξεις των εργατοπατέρων είναι δημιούργημα των κομμάτων και των κυβερνήσεων που στηρίζουν τους βιομηχάνους εφοπλιστές-τραπεζίτες. Είναι το μπόνους στους εργατοπατέρες, στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, που υπερασπίζονται και προωθούν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, του κεφαλαίου, της Ε.Ε."

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εύβοιας και επισημαίνεται:
Το ταξικό εργατικό κίνημα, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ποτέ δεν είχαν συμφωνήσει σε προνόμια που εξαργύρωναν τη συνδικαλιστική δράση. Πάλευε και ζητούσε να καταργηθούν. Άλλωστε το ταξικό εργατικό κίνημα έχει να αναδείξει θυσίες στελεχών του που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης.

Όποιος συνδικαλιστής μας επιχείρησε να τα χρησιμοποιήσει βρέθηκε αμέσως εκτός γραμμών του ταξικού κινήματος.

Η εργατική τάξη να μην αποπροσανατολιστεί, να επιμείνει στην οργάνωση της πάλης ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης-πλουτοκρατίας-Ε.Ε.. Με συζήτηση και συλλογικές αποφάσεις μέσα από γενικές συνελεύσεις βήμα το βήμα να δημιουργεί τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν όχι απλά να μην περάσουν τα μέτρα αλλά τη συνολική ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος.

Με αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται να δώσουμε και τη μάχη για την 48ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία στις 6 και 7 Νοέμβρη.

Όλοι στην απεργία, όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ
την Τρίτη 11πμ Πλατεία Αγοράς και την Τετάρτη 7μμ Πλατεία Αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...