Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λιβαδειά: Η μάνα καθάριζε για το μεροκάματο και η κόρη… έκλεβε!

Ούτε  τη μητέρα της που μοχθούσε  για το μεροκάματο καθαρίζοντας  ένα σπίτι σε περιοχή της Λιβαδειάς, ούτε την ιδιοκτήτρια που την εμπιστεύθηκε και της είχε δώσει το κλειδί σεβάστηκε μια 18χρονη Αλβανίδα. Πήρε κρυφά το κλειδί και ξάφρισε τα αξίας 50.000 ευρώ χρυσαφικά της 63χρονης ιδιοκτήτριας, τα οποία έδωσε στον συνομήλικο ομοεθνή φίλο της για να τα πουλήσει!

Οι άνδρες  της Ασφαλείας στους οποίους κατήγγειλε την κλοπή η 63χρονη πριν από μια εβδομάδα, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και κατάλαβαν ότι η κλοπή είχε γίνει «εκ των έσω». Η Αλβανίδα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι, ήταν φανερό πως δεν είχε ιδέα. Έτσι, οι υποψίες έπεσαν στην 18χρονη κόρη της, που όμως αρνήθηκε κάθε σχέση και προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Η έρευνα  στα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής οδήγησε στον εντοπισμό των πανάκριβων κοσμημάτων. Ο 31χρονος ιδιοκτήτης ενός από αυτά είχε κάνει τέσσερις συναλλαγές που είχαν εγγραφεί στο βιβλίο αγοροπωλησιών. Τα πέντε χρυσά δαχτυλίδια, οι τέσσερις χρυσές βέργες, ένα χρυσό βραχιόλι και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, είχαν πουληθεί από έναν 18χρονο Αλβανό που εντοπίστηκε και «έσπασε» αμέσως αποκαλύπτοντας ότι του τα είχε δώσει η νεαρή φίλη του! Σε βάρος του νεαρού ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και ψευδή ανωμοτί κατάθεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ και ο ενεχυροδανειστής κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...