Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Έπιασαν τους διαρρήκτες μετά από καταδίωξη

Από την Ασφάλεια Λιβαδειάς εξαρθρώθηκε οργανωμένη σπείρα τεσσάρων Γεωργιανών, δύο 45χρονων και δύο ηλικίας 31 χρόνων, οι οποίοι με οργανωμένο σχέδιο και τον κατάλληλο εξοπλισμό πραγματοποιούσαν διαρρήξεις διαμερισμάτων στην Λιβαδειά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα επτά περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων καιμία απόπειρα κλοπής σε σπίτια και διαμερίσματα, που διέπραξαν οι δράστες, το τελευταίο δεκαήμερο, σε διάφορες συνοικίες της Λιβαδειάς.

Κατά τη σύλληψή τους οι δράστες επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και επιχείρησαν να ξεφύγουν αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά τελικά εγκλωβίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα οχήματα και τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα επαναφορτιζόμενο δρέπανο, αμφίδρομης κίνησης και ένα εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα, κατάλληλα για την παραβίαση εισόδων διαμερισμάτων, καθώς και άλλα εργαλεία.

Επίσης κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 196,5 ευρώ και 9 κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και μικροαντικείμενα των δραστών. Η συνολική λεία που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας περιλαμβάνει, πλήθος κοσμημάτων που η αξία τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, χρηματικά ποσά και άλλα προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα των παθόντων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ενώπιον του Ανακριτή Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...