Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Βοιωτία: Χειροπέδες σε 44χρονη που είχε κάνει το σπίτι της κέντρο διανομής χασίς!

Περισσότερα από 40 κιλά χασίς βρήκαν στο σπίτι της, κατά την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί...

Οι αστυνομικοί το Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς είχαν πληροφορίες για την δράση της 44χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι εκκρεμούσε σε βάρος της και καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με το LamiaReport, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση το διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα για αρκετές ημέρες και όπως διαπίστωσαν οι "δουλειές" για την 44χρονη πήγαιναν πολύ καλά.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί αποφάσισαν να επέμβουν και έτσι όταν η 44χρονη έβγαινε από το διαμέρισμα την αιφνιδίασαν και της περάσαν χειροπέδες.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν τριάντα επτά (37) αυτοσχέδιες συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (41.977) γραμμαρίων (φώτο).

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η 44χρονη αποθήκευε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην οικία της, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...