Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Επίσκεψη στην Αερολέσχη Θήβας

Ένα όμορφο πρωί Σαββάτου η ομάδα μας επισκέφθηκε την αερολέσχη Θήβας. Μία ανάσα από την καρδιά της Θήβας ένας υπέροχος χώρος, ένα φιλικότατο περιβάλλον που αξίζει να περάσει κάποιος την ημέρα του.

Επισκέψεις από όλη την Βοιωτία και όχι μόνο. Ιδανικός χώρος για επισκέψεις σχολείων, για ολοήμερες οικογενειακές εξορμήσεις, ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα.

Κάντε την βόλτα σας στους ουρανούς, πετάξτε ψηλά με αφετηρία την αερολέσχη της Θήβας. Γίνετε εσείς ο οδηγός και νιώστε την μαγεία που σας προσφέρουν οι άνθρωποι σε αυτό τον χώρο.

Ένα φωτορεπορτάζ από την πρώτη μας επίσκεψη, μία μικρή γεύση ... θα ακολουθήσει πλήρη ρεπορτάζ.

Μείνετε μαζί μας για μία οργανωμένη εκδρομή του viotiashop στην αερολέσχη της Θήβας!

Σας καλοσωρίζουμε στο αεραθλητικό παρκο Θήβας.Το αεραθλητικό πάρκο Θήβας υδρίθηκε το 2005 απο τον Νικόλαο Αντωνίου και τον Γιάννη Γελεγενίδη και έχει εδρα το 90χιλ Αθηνών Λαμίας. Στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο και ασχολείται με τον αεραθλητισμό περιλαμβάνοντας αρκετά αεραθλήματα όπως μηχανοκίνητους αετούς (trikes) , γυρόκοπτερα ,υπερέλαφρα αεροσκάφη, αλεξίπτωτο πλαγιας, paramotor, αερόστατα κτλ. Οδικό ς θα μας βρείτε απο Αθήνα στο 90χιλ Αθηνων-Λαμιας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...