Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Άμφισσα: Γυναίκα- ληστής χτυπούσε το κεφάλι ηλικιωμένης στον τοίχο

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε το μεσημέρι της Τρίτης στην Άμφισσα μία 85χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε στα χέρια μιας 46χρονης Ρομά. 

Η 46χρονη κατάφερε να μπει στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία μένει μαζί με την ανιψιά της, που όμως εκείνη την ώρα απουσίαζε.

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να μάθει που έχει το κομπόδεμα η γριούλα, παρόλο που η 85χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, της χτυπούσε στο κεφάλι στο τοίχο με απίστευτη αγριότητα και στο τέλος την έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια έκανε όλο το σπίτι άνω-κάτω και αφού πήρε 170 ευρώ τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε η ανιψιά και την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία άρχισε εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν την 46χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη.

Μάλιστα, η 46χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για διακεκριμένες κλοπές και είχε προφυλακισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...