Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Νέο σκάνδαλο φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ Στερεάς με γιατρούς

Οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αξιοποιώντας καταγγελίες ανακάλυψαν πως τα πρωτάκια του δημοτικού αποτελούν φλέβα χρυσού για καρδιολόγους, οδοντιάτρους και οφθαλμίατρους.


Η καταγγελία αφορούσε στις περσινές εγγραφές. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος έγινε σε δημοτικό της Λαμίας τον περασμένο Ιανουάριο. Το πρόβλημα όμως της έλλειψης προσωπικού κρατούσε την υπόθεση στα συρτάρια.

Έστω όμως και με καθυστέρηση οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κατάφεραν να ολοκληρώσουν την έρευνα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς διαπιστώθηκε ότι επί της ουσίας η εγγραφή στα δημοτικά σχολεία αποτελεί για κάποιους γιατρούς ευκαιρία για «κατάμαυρο» χρήμα αφού στην συντριπτική πλειοψηφία τους εξέδιδαν τα πιστοποιητικά που ζητούν τα σχολεία χωρίς απόδειξη!!

Η προϊσταμένη του ΣΔΟΕ Στερεάς Ιωάννα Γιαννοπούλου ζήτησε από τους Διευθυντές πρωτοβάθμιας και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας τα πιστοποιητικά που κατέθεσαν οι γονείς για την εγγραφής των παιδιών τους σε τρία σχολεία τα οποία θα επιλεγούν τυχαία.

Με αφορμή την υπόθεση της Λαμίας και την επιτυχία του ΣΔΟΕ Στερεάς έχει δοθεί εντολή να ξεσκονίσουν Πανελλαδικά γιατρούς συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...