Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ που κατηγορείται για αντικατάσταση ψηφοδελτίων

Με βαριές κατηγορίες κρατείται και μεταφέρεται το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, στο 128 εκλογικό τμήμα μέσα στην πόλη της Λαμίας, καθώς κατηγορείται ότι άλλαξε ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της ΝΔ, που είχε στην τσέπη της την ώρα της διαλογής.

Από τη στιγμή που ενημερώθηκε ο έφορος των εκλογών αλλά και η Εισαγγελία της Λαμίας δόθηκε εντολή να τεθεί υπό περιορισμό στο εκλογικό τμήμα. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε η συλλογή καταθέσεων από την δικαστική αντιπρόσωπο του τμήματος, η οποία είχε και την αρμοδιότητα και αμέσως μετά ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Λαμίας διέταξε την κράτηση μέχρι την προσαγωγή της, το μεσημέρι, ενώπιόν του.

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα την παραπέμψει να δικαστεί στο αυτόφωρο ή αν θα διατάξει τη συνέχιση της προανάκρισης.

Όπως έγινε γνωστό, η εκλογική αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα την εντόπισε να αλλάζει ψηφοδέλτια, γεγονός που καταγγέλθηκε στην αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...