Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η Άννα Βερούλη μίλησε για την υγιεινή διατροφή στη Θήβα

Για τρίτη φορά φέτος ο Δήμος Θηβαίων, μαζί με 13 ακόμη Δήμους σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά στο Πρόγραμμα «ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ» που υλοποιείται από το τμήμα «Προληπτικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας, με υπεύθυνη την  Αν. Κατσιφή-Παλαιολόγου, την τοπική ομάδα αποτελούμενη από τον παιδίατρο κ. Λώλο, και την διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Πάλλιου.

Το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, η πρώτη από μια σειρά δράσεων για το 2012, στο κτίριο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας στο Λουτουφί Θηβών, σε συνεργασία με την «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θηβαίων» και την ομάδα «Αγωγής Υγείας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.Θ.»

Στην εκδήλωση επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ακοντισμού και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής  Άννα Βερούλη (φωτό) και ο σύζυγος της Νίκος Μιχαλόπουλος, επίσης εκπαιδευτικός και Πρωταθλητής Σκοποβολής.

 Το αγαπημένο ζευγάρι πρωταθλητών και συγγραφέων αφηγήθηκαν ιστορίες από τη ζωή τους και πως κατάφεραν με τη σωστή διατροφή και την καθημερινή άθληση να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και διακριθούν στο αντικείμενό τους. 

Παράλληλα ο παιδίατρος κ. Λώλος και ο εκπαιδευτικός του ΕΕΕΕΚ και διατροφολόγος κ. Μπαρούτας μίλησαν στα παιδιά για τα απαραίτητα προϊόντα σε μια ισορροπημένη διατροφή  και τη  φυσική άσκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...