Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΗΒΑ: Σε ολοκαίνουργιες αίθουσες τα παιδιά του νηπιαγωγείου

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο 1ο Νηπιαγωγείο Θήβας, αφού οι μικροί μαθητές θα κάνουν μάθημα σε ολοκαίνουργιες αίθουσες, στο κτήριο που παραχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Δήμο για μακροχρόνια χρήση και το οποίο αξιοποίησε και ανακαίνισε πλήρως ο Δήμος Θηβαίων.

Το νηπιαγωγείο διαθέτει σύγχρονους χώρους για τους λιλιπούτειους μαθητές. Στο ισόγειο βρίσκονται οι αίθουσες δημιουργικότητας, βαμμένες με ζωντανά χρώματα, οι τουαλέτες και μια μεγάλη εσωτερική αυλή με παιδική χαρά. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και τα γραφεία των νηπιαγωγών. 

Στην πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, το "παρών" έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χάρης Μελετίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Γιώργος Γκάρτζιος και η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ελευθερία Μπασαγιάννη. 

Οι εργασίες ανακαίνισης του κτίσματος, κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας, συγχρηματοδοτήθηκαν από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2000-2006 στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση κτιρίων για τη στέγαση Κοινωνικών Υπηρεσιών».

Το εν λόγω κτίριο έχει επιφάνεια περίπου 769 τ.μ.  και χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο δεύτερο τμήμα του ο Δήμος Θηβαίων σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να  εγκαταστήσει εκεί  τις υπηρεσίες της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησής του και του Δημοτικού του Οργανισμού. 
Στη φωτογραφία μία από τις ολοκαίνουργιες αίθουσες του νηπιαγωγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...