Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Θήβα: «ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΣ» ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ


Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Μαθημάτων Φωτογραφίας για αρχάριους, για 4η συνεχή χρονιά.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι φίλοι της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Τέχνη και την τεχνική της Φωτογραφίας, τόσο μέσα από Στοιχεία Θεωρίας: γνωριμία με τις S.L.R., compact και τηλεμετρικές φωτογραφικές μηχανές, θεωρία και τεχνικές της Φωτογραφίας, ψηφιακή φωτογραφία, είδη φωτογραφίας (Αφαιρετική φωτογραφία, Φωτορεπορτάζ, Πορτραίτο, Περιβαλλοντικό πορτραίτο κ.ά), παρουσίαση του έργου Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων φωτογράφων, όσο και μέσα από Φωτογραφικές Εξορμήσεις για την πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 18.30 – 20.30, στην αίθουσα του «Σεμέλη» - Αγίου Νικολάου 1, και θα διαρκέσουν από τον Οκτώβριο 2012 ως τον Μάιο 2013.

 Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012.

Εισηγήτρια: Καλαμπάκα Σοφία
 
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στη Θήβα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών, ΤΕΙ Αθήνας, με πολυετή επαγγελματική κατάρτιση.

Από το 2003 – 2006 εργάστηκε στην εταιρία παροχής Φωτογραφικών και Διαφημιστικών Υπηρεσιών “Photogenic”, ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Συντονισμού Ομάδας φωτογράφων καθώς και ως φωτογράφος παιδικών πορτρέτων.

Από το 2011 Παραδίδει Μαθήματα Φωτογραφίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Εν Δράση» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.), στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, και προσφέρει εθελοντική εργασία στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
  
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6978120863 και eleitroxos@yahoo.gr.
 
Για το Δ.Σ.

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αναστασίου Ειρήνη                   Φουστανελλά Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...