Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θρήνος στην Ιτέα - Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στην καρμανιόλα του Μπράλου

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι στη Λαμία στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας, αφού όλα συγκλίνουν στο ότι ξεκληρίστηκε μια οικογένεια εκπαιδευτικών από την Ιτέα της Φωκίδας, μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Μέχρι αυτή την ώρα οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στη Λαμία, συνεχίζουν την προσπάθεια να ανασύρουν τα πτώματα των ατόμων που τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και έκανε βουτιά στο βάθος ενός γκρεμού.

Από περίπου τις τρεις το απόγευμα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέχρι αυτή την ώρα, οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν αλλά και να ανασύρουν τα μέλη της οικογένειας. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί το αντρόγυνο των εκπαιδευτικών, 52 και 49 ετών, όπως επίσης και το ένα από τα δύο παιδιά του ζεύγους, το αγόρι, που είναι 13 ετών.

Σημειώνεται, ότι μέχρι αυτή την ώρα οι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού των εκπαιδευτικών που έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας, έχουν ήδη αναγνωρίσει τον άνδρα και το μικρό παιδί που έχουν μεταφερθεί εκεί, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας και το πτώμα της γυναίκας. Την ίδια ώρα οι πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν το τέταρτο θύμα μέσα από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι αυτήν τη στιγμή, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ένας κάτοικος από την ευρύτερη περιοχή ειδοποίησε την αστυνομία ότι «άκουσε ένα θόρυβο ο οποίος έμοιαζε με αυτοκίνητο που πέφτει σε βράχια».

Με μόνη αυτή την πληροφορία οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την περιοχή για να εντοπίσουν συντρίμμια αυτοκινήτου. Λίγο πριν τις 3 το απόγευμα και ενώ συνεχίζονταν οι έρευνες, πυροσβέστης εντόπισε μέσα σε δασωμένη περιοχή μια αντανάκλαση φωτός. Αμέσως οι έρευνες επικεντρώθηκαν σ' αυτό το σημείο και από τότε μέχρι αργά το βράδυ βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία πράξη του δράματος που φτάνει μέχρι την αναγνώριση των θυμάτων.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στην Ιτέα αυτή την εξέλιξη. Τον 52χρονο καθηγητή τον παρουσιάζουν ως ιδιαίτερα ήρεμο και προσεκτικό οδηγό και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ακριβώς εξελίχθηκε η τραγωδία.

Σημειώνεται, ότι στις 16 Αυγούστου, στο ίδιο, περίπου, σημείο, άλλο ένα αυτοκίνητο είχε φύγει από την πορεία του, πέρασε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο βάθος του γκρεμού, απ' όπου ανασύρθηκε νεκρός ο 28χρονος οδηγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...