Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

''Πετάλι κλικ'': Απο το Δίστομο στην Αθήνα...ορθοπεταλιά και ...ζουμ! /VIDEO

Ξεκίνησε από το μαρτυρικό Δίστομο - με ρίζα την Δεσφίνα- εργάστηκε στην Λιβαδειά και τώρα κάνει ''Πετάλι και Κλίκ" στην Αθήνα για ...όλους μας, καθώς όλων έχει γίνει η ...ζωή ποδήλατο!!! Ο λόγος για τον Γιάννη Καλύβα έναν νέο-υπόδειγμα της ελληνικής περιφέρειας, ένα δημιουργικό πολίτη και καλλιτέχνη που λέει με περηφάνια που γεννήθηκε και που μεγάλωσε!

Ο Ρουμελιώτης λοιπόν Γιάννης Καλύβας δίνει το στίγμα του στην πολύβουη Αθήνα με μια έκθεση των φωτογραφιών του στην Καλλιθέα - φωτογραφιών που τράβηξε κάνοντας ...πετάλι με το ποδήλατό του: ''Πετάλι και Κλίκ''@ Καλλιθέα, λοιπόν, μια έκθεση ενταγμένη στο “Athens bike festival”, που εγκαινιάζει την νέα ποδηλατική χρονιά στην πρωτεύουσα.

Όσο πετάλι.. τόσα κλικ… ,λοιπόν! Οι φωτογραφίες του Γιάννη Καλύβα - από τους πρωτεργάτες του ''κινήματος του ποδηλάτου'' στην Αθήνα- που θα δούμε από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 ,επιλέχτηκαν από χιλιάδες άλλες: '' Ξέρετε από αυτές που όλοι θαυμάσαμε, αγαπήσαμε, περιμέναμε μετά από κάθε βόλτα με προσμονή τη χρονιά που πέρασε…και τώρα ο Γιάννης διαλέγει μερικές απ τις χιλιάδες για να μας τις παρουσιάσει με τα καλά τους…'', μας πληροφορεί το ενημερωτικό του “Athens bike festival”, για τους «ποδηλατικούς δρόμους» που ανοίγει παράλληλα και σε άλλους δήμους της Αθήνας.

Οικοδεσπότης της παράλληλης αυτής δραστηριότητας είναι ο Δήμος Καλλιθέας που φιλοξενεί υπό την αιγίδα του την έκθεση «Πετάλι και κλικ» σε ένα υπέροχο διατηρητέο κτίριο, το Λασκαρίδειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλλιθέας (Λασκαρίδου και Φιλαρέτου).

Μια εικόνα 1000 λέξεις…οπότε τα λόγια είναι περιττά…πάρτε μετρό/τρένο/λεωφορείο και φυσικά το ποδήλατο σας και περάστε από την πρώτη μεγάλη (σε αριθμό φωτογραφιών και σε χρόνο) έκθεση του Γιάννη Καλύβα. Βεβαίως η πρόταση είναι και για όλους τους ρουμελιώτες της Αθήνας.

Ημερομηνίες:
Έκθεση «Πετάλι και κλικ»: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου-Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012
Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας : 10.00 π.μ – 2.00 μ.μ , 6.00 – 9.00 μ.μ
Tips: η υπέροχη αυλή του Λασκαρίδειου θα φιλοξενεί τα ποδήλατα σας.

Athens Bike Festival: Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 14-16 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...