Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Γιατί νομίζετε ότι ζητούσαν λύτρα στην Θήβα;

laptop
 (Photo credit: Ivo Sandoval)

Ανάμεσα στους "απαγωγείς" και ένας 14χρονος από την πόλη!


Δεν ήταν μόνο του αλλά μαζί με αυτόν ήταν μία 25χρονη φίλη του και δύο Αλβανοί. 

Ειδικότερα καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, από 24χρονο υπήκοο Πακιστάν, ότι τρία άτομα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του, απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψουν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος είχε αφαιρεθεί πρωινές ώρες της 29-12-2013 από την οικία του στη Θήβα.


Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς, ο 24χρονος μετέβη χθες το βράδυ σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή της Θήβας, όπου προσήλθαν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας και η 25χρονη, οι οποίοι έφεραν μαζί τους τον κλεμμένο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι επιτηρούσαν αθέατα το σημείο συνάντησης.

Τα ανωτέρω άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και συνελήφθησαν, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε και η εμπλοκή του 14χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη επίσης.

Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αναγνωρίστηκε από τον 24χρονο και του αποδόθηκε, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για να έρθουν σε επικοινωνία με τον 24χρονο και να τον εκβιάσουν.
http://viotianews.gr/Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...