Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Βοιωτία: Έκλεψε το παγκάρι της εκκλησίας την ώρα του Εσπερινού

Δεν έχει το Θεό του, ένας 40χρονος από τη Λιβαδειά, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, βούτηξε το ξύλινο κουτί από το παγκάρι και έφυγε - Λίγο αργότερα όμως του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί....


Όλα έγιναν χθες το απόγευμα σε Ιερό Ναό σε περιοχή της Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Εσπερινού.


Οπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο 40χρονος που είχε πάει για να "εκκλησιαστεί", έκλεψε το ξύλινο κουτί που περιείχε τα χρήματα, από συνεισφορές των πιστών.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου μετά από έρευνες, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του 40χρονου και αφού έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το σπίτι του στη Λιβαδειά,
τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν χθες το βράδυ.

Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 3,5 και 5,3 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο 40χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασώδη τοποθεσία και τους υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το χρηματικό ποσό (μαζί με τμήματα του ξύλινου κουτιού), το οποίο αποδόθηκε στον εφημέριο του προαναφερόμενου Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...