Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η Κομισιόν ζητά από τον Λιάπη να επιστρέψει τα χρήματα της επιδότησης!

- Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου
- Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρά στον έλεγχο κοινοτικών κονδυλίων που δόθηκαν, μέσω του προγράμματος Leader II
- Κανείς στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας δε γνώριζε τον ξενώνα Λιάπη, ούτε είδε τουρίστα να μπαινοβγαίνει
- Συνεχίζεται ο σάλος με το εξοχικό του πρώην υπουργού


Σε εξονυχιστικούς ελέγχους για το πώς αξιοποιήθηκαν οι κοινοτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν, μέσω του προγράμματος Leader II, προχωρά η Κομισιόν, με αφορμή το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη. 


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου, ο πρώην υπουργός θα κληθεί να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα χρήματα της επίδότησης που φέρεται να είχε πάρει για να φτιάξει ξενώνα, αλλά τελικά... πήγαν στην ανακαίνιση της βίλας του, στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν πως ουδέποτε δε λειτούργησε ως ξενώνας το συγκεκριμένο ακίνητο. Μάλιστα, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν κάτι τέτοιο από τα μέσα ενημέρωσης! Σύμφωνα με του ίδιους, ποτέ δεν είδαν ούτε καν έμαθαν πως εκεί παρέμειναν τουρίστες, ποτέ δεν υπήρχε έστω και μία ταμπέλα που να υποδεικνύει ότι πρόκειται για ξενώνα, ποτέ κανείς από το χωριό δεν εργάστηκε εκεί κι επίσης ποτέ το συγκεκριμένο ακίνητο δεν συμπεριλήφθηκε στον τουριστικό οδηγό του χωριού όπου καταγράφονταν όλοι οι ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής.

Ανίδεος για τον ξενώνα - Λιάπη ήταν ακόμη και ο πρώην δήμαρχος της περιοχής κ. Γ. Ίβρος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο "ξενώνας" δεν διαφημίστηκε ποτέ πουθενά για να προσελκύσει επισκέπτες, ούτε καν συμπεριλήφθηκε στον τουριστικό οδηγό της περιοχής, στον οποίο ήταν καταγεγραμμένα όλα τα τουριστικά καταλύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...