Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Θήβα: Διακινούσε ηρωίνη οπλισμένος με σιδερολοστό

Οι ύποπτες βόλτες που έκανε στα στέκια τοξικομανών στη Θήβα ένας 42χρονος Έλληνας δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον βρήκαν «φορτωμένο» με ναρκωτικά.


Ο δράστης είχε στις τσέπες του πέντε νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων, τρία ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και ένα πτυσσόμενο σιδερένιο κλομπ μήκους 57 εκατοστών. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Εξάλλου, λίγο αργότερα, στην περιοχή του Πυρίου στη Θήβα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 23χρονο Έλληνα που είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίου, πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και ένα στιλέτο μήκους 16 εκατοστών.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 19χρονο Ρουμάνο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...