Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι δραπέτες στο Πυρί της Θήβας

Συνελήφθησαν στον οικισμό ROMA Πυρίου Θηβών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν διαφύγει την 22-01-2014 από το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας.


Οι δύο ανήλικοι κρατούταν στο ανωτέρω ίδρυμα, βάσει σχετικών Διατάξεων του κ. Ανακριτή Θηβών, για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ οι συλλήψεις τους πραγματοποιηθήκαν έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών, χθες (27-01-2014) το μεσημέρι και πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (24-01-2014), αντίστοιχα.


Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω, αποτελούσαν μέλη (ο 15χρονος μάλιστα αρχηγικό) εγκληματικής οργάνωσης ημεδαπών ROMA, η οποία είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών (σχετικό το από 12-07-2013 Δελτίο Τύπου μας).

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβίαση περιοριστικών όρων και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...