Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άμφισσα: Χειροπέδες σε 52χρονο για αποπλάνηση ανήλικης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Άμφισσα η είδηση της σύλληψης ενός 52χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης.


Η δράση του 52χρονου Αλβανού έγινε γνωστή μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα της ανήλικης. Το βράδυ της Τρίτης (01/10) η κόρη της έπαιζε με άλλα παιδιά εκτός σπιτιού όταν κάποια στιγμή ο 52χρονος, ο οποίος είναι γείτονας, της έδωσε χρήματα, ζητώντας να του αγοράσει τσιγάρα από κοντινό ψιλικατζίδικο.

Η ανήλικη αφού πήρε τα τσιγάρα, πήγε στο σπίτι του για να τα δώσει, συνοδευόμενη από άλλα παιδιά. Τότε ο 52χρονος έβαλε το σπίτι του μόνο την ανήλικη και με πρόσχημα ότι ήθελε να περιποιηθεί ένα μικρό τραύματα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασέλγησε σε βάρος της με τη χρήση σωματικής βίας.

Το κορίτσι αντέδρασε και κατάφερε να φύγει, ενημερώνοντας στη συνέχεια την μητέρα της, η οποία με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αρχές κινήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον 52χρονο κοντά στο σπίτι του ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για αποπλάνηση ανήλικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...