Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Βοιωτία

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Δάφνη Δερβενοχωρίων και την Λιβαδειά Βοιωτίας, δύο Πακιστανοί ηλικίας 26 και 23 ετών, ένας 36χρονος Αλβανός και ένας 44χρονος Έλληνας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες, με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (ακατέργαστο χασίς). Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος είχε μπει και παρέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στην χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας χθες το απόγευμα, ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά τον 26χρονο και τον 23χρονο, την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι τους, στην περιοχή της Δάφνης Δερβενοχωρίων Βοιωτίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι αλλά και στους ίδιους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
11νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστου χασίς συνολικού μεικτού βάρους 33,9 γραμμαρίων, μία χάρτινη συσκευασία, κρυμμένη στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, που περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης
το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών,
δύο κινητά τηλέφωνα και 80 νάιλον σακουλάκια, για την συσκευασία των δόσεων των ναρκωτικών ουσιών.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες επίσης το απόγευμα ακινητοποιήθηκε επί της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς – Ορχομενού, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 36χρονου, στο οποίο επέβαινε και 44χρονος και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστου χασις, μεικτού βάρους 26 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...