Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Θήβα: Είχε κάνει το σπίτι του οίκο ανοχής!

Σε κρυφό οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 45χρονος από τη Θήβα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τρίτη τον 45χρονο, τις δυο νεαρές κοπέλες και δυο Πακιστανούς πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της εφόδου των αστυνομικών.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. «εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο συστηματικής αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, υπόθεση μαστροπείας σε περιοχή της Θήβας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες (01-10-2013) το απόγευμα στη Θήβα, συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας 45χρονος ημεδαπός, δύο γυναίκες Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 17 ετών και δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 46 και 34 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και παράβασης των νόμων για τα όπλα και περί αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίηση πληροφοριών από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, χθες το απόγευμα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση όπου πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του 45χρονου σε περιοχή της Θήβας,. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν οι πέντε εμπλεκόμενοι και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος διατηρούσε εντός του σπιτιού του, κρυφό οίκο ανοχής με σκοπό την προαγωγή στην πορνεία νεαρών αλλοδαπών γυναικών.

Οι δύο Ρουμανικής υπηκοότητας γυναίκες διέμεναν εντός του σπιτιού και προέβαιναν σε ερωτικές συνευρέσεις, κυρίως με αλλοδαπούς Ασιατικής καταγωγής, έναντι χρηματικής αμοιβής, χωρίς να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και χωρίς να διαθέτουν σχετικό πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι δύο υπήκοοι Πακιστάν είχαν έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τις ανωτέρω αλλοδαπές γυναίκες, έναντι χρηματικού αντιτίμου, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας λόγος για τον οποίο θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

-Τέσσερα μαχαίρια,

-δύο τσεκούρια,

-ένα ξύλινο ρόπαλο,

-μία σφεντόνα,

-ένας σουγιάς

-τρία κινητά τηλέφωνα,

-τέσσερις κάρτες sim και δύο φορτιστές,

-ένα μπλοκ σημειώσεων των χρημάτων από τα ραντεβού και

-το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...