Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ένταλμα σύλληψης για τον Παλαιοκώστα μετά τη καταδίωξηστη Λιβαδειά.


Οι Αστυνομικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Βασίλη Παλαιοκώστα και του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια καταδίωξης που σημειώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στη Λιβαδειά.  

Διαβιβάστηκε, προς εκτέλεση, στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τον Ανακριτή Λιβαδειάς Βοιωτίας, σε βάρος του αναζητούμενου Παλαιοκώστα Βασίλη του Λεωνίδα και της Γεωργίας, που γεννήθηκε το 1966 στο Μοσχόφυτο Τρικάλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένταλμα σύλληψης αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, και άλλα αδικήματα, που σημειώθηκαν στις  6 Φεβρουαρίου 2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς - Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A4 από αστυνομικές δυνάμεις.



Υπενθυμίζεται ότι, όταν οι δυο επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το παραπάνω όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο προαναφερόμενος αναζητούμενος κακοποιός.

Δίνονται στη δημοσιότητα επτά φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το παραπάνω όχημα καθώς και άτομο, που επέβαινε σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...