Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σχηματάρι: Ο ταχυδρόμος του πήγε πακέτο που τον έβαλε σε μπελάδες!


Ήταν πρωί όταν του χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ο ίδιος έτρεξε να ανοίξει και είδε τον ταχυδρόμο. Όταν έγνεψε θετικά, μπήκαν στο σπίτι και άλλα δύο άτομα.

Ήταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Η αστυνομική έρευνα, που γίνεται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών και ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ξεκίνησε όταν, προ λίγων ημερών, εντοπίσθηκε από υπαλλήλους του τελωνείου στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από Ινδία, που περιείχε 60 δισκία ύποπτης χημικής σύνθεσης.

Τα δισκία, που είχαν ως τελικό προορισμό το Σχηματάρι και παραλήπτη τον 44χρονο Ινδό, εξετάστηκαν εργαστηριακά και όπως διαπιστώθηκε ανιχνεύθηκε σε αυτά η ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη».

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεννόηση με τις Εισαγγελικές Αρχές, παρέλαβαν το δέμα και σε συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά, μέσω των διανομέων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, μετέβησαν στο Σχηματάρι και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 44χρονο Ινδό κατά την παραλαβή του δέματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια σε πρόχειρο κατάλυμα που διατηρεί ο 44χρονος στα Οινόφυτα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 283 δισκία, τα οποία θα εξετασθούν εργαστηριακά, προκειμένου να εξακριβωθεί και ταυτοποιηθεί η χημική τους σύνθεση.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

viotianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...