Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βοιωτία: Κλέβουν ακόμη και τις πινακίδες οδικής σήμανσης

Προκειμένου να κλέψουν λίγα κιλά από σίδερο ή χαλκό, για να τα πουλήσουν, δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή οδηγών και επιβατών σύμφωνα με το LamiaReport.

Οι αστυνομικοί της Β΄Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, συνέλαβαν στα Βάγια Βοιωτίας τέσσερις (4) Βούλγαρους, ηλικίας, 22, 19, 18, και 16 ετών, για διακεκριμένη κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:50 οι αστυνομικοί εντόπισαν να κινείται ύποπτα στο δρόμο Θηβών-Λιβαδειάς, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να το ελέγξουν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο (2) βαριοπούλες
ένας (1) μεγάλος κόφτης μετάλλων
ένα (1) σκεπάρνι με μακριά ξύλινη λαβή
δύο (2) σιδεροπρίονα
πέντε (5) μεταλλικοί σκελετοί από πινακίδες οδικής σήμανσηςΑπό την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μεταλλικοί σκελετοί προέρχονται από πινακίδες οδικής σήμανσης, που είχαν κλέψει από την δρόμο Θηβών – Λιβαδειάς (13 Χ/Θ έως 15 Χ/Θ), ο οποίος έχει πολύ μεγάλη κυκλοφορία και είναι μάλιστα από τους πιο επικίνδυνους, αφού έχουμε πολύ συχνά τροχαία δυστυχήματα.

Το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...