Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βοιωτία: Η αστυνομία γνωρίζει τους δολοφόνους του προέδρου του Πύργου Ορχομενού

- Η εν ψυχρώ δολοφονία την ώρα της ληστείας, είχε σοκάρει τον Απρίλιο το πανελλήνιο.
- Οι 3 Αλβανοί είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σε Βοιωτία και Μεσσηνία
- Έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τους και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους

Στις 4 Απριλίου τα ξημερώματα ο 75χρονος πρόεδρος του Πύργου Ορχομενού εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 47χρονος γιος του.

Οι αστυνομικοί της Βοιωτίας θεωρούσαν θέμα τιμής να βρουν και να συλλάβουν τους αδίστακτους κακοποιούς.
Τώρα βρίσκονται ένα βήμα πριν τη σύλληψή τους, αφού κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, μετά από τις έρευνες που πραγματοποίησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, με τη βοήθεια του εγκληματολογικού τμήματος ερευνών της Αθήνας.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, σύμφωνα με το LamiaReport, όταν οι αστυνομικοί καταδίωξαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αλίαρτο Βοιωτίας, το οποίο οι τρεις κακοποιοί είχαν κλέψει από τη Μεσσηνία.
Το αυτοκίνητο το εγκατέλειψαν μαζί με τα κλοπιμαία και διέφυγαν της σύλληψης, ωστόσο από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί και την προανάκριση που ακολούθησε κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Οι 3 Αλβανοί εκτός από την εν ψυχρώ δολοφονία στον Πύργο Ορχομενού, έχουν διαπράξει τουλάχιστον 26 κλοπές και διαρρήξεις σε Βοιωτία και Μεσσηνία, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για να δουν και σε ποιες άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκονται.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...