Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σάρωσε τα βραβεία στην Κόρινθο το ''Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ''

Mε το ''Μεγάλο μας Τσίρκο'' πήρε 11 στα 22!!!


Σάρωσε τα βραβεία το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ στην Κόρινθο,καθώς απέσπασε τα 11 από τα 22 Βραβεία.Η Θεατρική ομάδα του Διστόμου,μια πολυβραβευμένη τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνική θεατρική πρωτοβουλία , παρουσίασε  στο 11ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κόρινθο το έργο  του Ιάκωβου Καμπανέλλη ''Το μεγάλο μας τσίρκο''. 

Συγκεκριμένα πήρε τα Βραβεία :Σκηνοθεσίας, Α' Καλύτερης Παράστασης,Α'Γυναικείου Ρόλου,Β' Ανδρικού Ρόλου, Ειδικό Βραβείο Μουσικής Ερμηνείας, Κουστουμιών,Κίνησης,Αφίσας, Προγράμματος, Επιτροπής Νέων και  Επιτροπής Κοινού.

Δείτε τα υπογραμμισμένα βραβεία που κατέκτησε η θεατρική ομάδα του Διστόμου,η οποία στις 22 Αυγούστου διοργανώνει το Φεστιβάλ Ερασιτεχικού Θεάτρου στην Μαρτυρική κωμόπολη της Βοιωτίας, στο θεατρο του Μαυσωλείο των Σφαγιασθέντων.

                                                                          Τα Βραβεία του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου -Κόρινθος 2013

1. ΑΦΙΣΑΣ : Νίκη Παπαγιαννάκη- Τρυφωνία Βυρώζη του Θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : Νίκη Παπαγιαννάκη- Τρυφωνία Βυρώζη του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
3. ΦΩΤΙΣΜΟΥ : Κυριάκος Σιαμπτάνης της θεατρικής ομάδας «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου για το έργο «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη
4. ΣΚΗΝΙΚΩΝ : Γιώργος Κωνσταντίνου της θεατρικής ομάδας «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου για το έργο «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη
5. ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ : Θεατρική ομάδα Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»

6. ΜΑΚΙΓΙΑΖ : Δήμητρα Αγαθαγγέλου της θεατρικής ομάδας «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου για το έργο «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη
7. ΜΑΣΚΑΣ : Θεατρική σκηνή Σαλαμίνας «Δημήτρης Μπόγρης» για το έργο του Κώστα Μουρσελά « Ω! Τι κόσμος μπαμπά!»
8. ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ : Ιωσήφ Πολυκάρπου του Δημοτικού θεάτρου Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» για το έργο του Αζίζ Νεσίν «Καφές και Δημοκρατία»
9. ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ : Νίκος Κολοβός της θεατρικής ομάδας «Εξ Αμάξης» Θεσσαλονίκης για το έργο του Γιώργου Θέμελη «Το Ταξίδι»
10. ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ : Γιώτα Αλογάρη του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για την ερμηνεία της στο τραγούδι « Ο ξεριζωμός» στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
11. ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ : Έλενα Χριστοδουλίδου της θεατρικής ομάδας «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου για το έργο «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη
12. ΚΙΝΗΣΗΣ : Λένα Σύρου- Τάσος Σταθάς του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
13. Β΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ : Τάσος Σταθάς του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για τους ρόλους «Κλέφτης» και «Κολοκοτρώνης» στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
14. Α ΄ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ : Παντελής Βαλλιάνος του Δημοτικού θεάτρου Δήμου Μαραθώνα για το ρόλο «Καρίων» στο έργο του Αριστοφάνη «Ο Πλούτος»(κατά Χουρμούζη) και Χρήστος Μπαλιούσκας του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ιλίου Αττικής για τον ρόλο «Αζντάκ» στο έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Ο κύκλος με την κιμωλία»
15. Β ΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ : Μαργαρίτα Πατέλου του Δημοτικού θεάτρου Δήμου Μαραθώνα για το ρόλο «Λαμπιτώ» στο έργο του Αριστοφάνη «Ο Πλούτος»(κατά Χουρμούζη)
16. Α ΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ: Ελένη Ληξουργιώτη του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το ρόλο«Ρωμιάκι» στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
17. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ : Τάσος Σταθάς του θεατρικού εργαστηρίου Διστόμου «Θεατροφρένεια» για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο»
18. Γ ΄ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : «Καφές και Δημοκρατία» του Αζίζ Νεσίν από το Δημοτικό θέατρο Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης»
19. Β ΄ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη από τη θεατρική ομάδα «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου
20. Α ΄ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια»
21. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΩΝ : «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια» και «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς» του Χαμπή Τσαγγάρη από τη θεατρική ομάδα «Σκηνοβάτες» Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας Κύπρου
22. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΥ : «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από το θεατρικό εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια».

ΠΗΓΕΣ
 :http://distomo.blogspot.gr
http://theatrofreneia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...