Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δήλεσι: Είχε κάνει το σπίτι του... περίπτερο για λαθραία τσιγάρα


Παρέδωσε στους αστυνομικούς 2.158 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών και 139 συσκευασίες καπνού...Σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνού είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Δήλεσι Βοιωτίας ένας 55χρονος. 

Από εκεί περνούσαν όλοι οι «πελάτες» του και αγόραζαν το παράνομο εμπόρευμα. Όμως, η δράση του αποκαλύφθηκε όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν τυχαία έλεγχο σε έναν 59χρονο.


Πάνω του βρέθηκε μία κούτα με οκτώ πακέτα τσιγάρα χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και ομολόγησε ότι τα είχε αγοράσει λίγη ώρα πριν από το σπίτι- περίπτερο του 55χρονου! Οι αστυνομικοί έθεσαν το σπίτι υπό διακριτική παρακολούθηση και, όταν συνέλαβαν έναν 62χρονο που βγήκε από αυτό με άλλα δέκα πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα.

Ο 55χρονος λαθρέμπορος βρισκόταν στην αυλή και, μόλις είδε τους αστυνομικούς, τους παρέδωσε 2.158 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών και 139 συσκευασίες καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία, ενώ κατασχέθηκαν και 100 ευρώ προερχόμενα από την αγοραπωλησία. Τα λαθραία πακέτα εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...