Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Καταδίωξη σε δύο νομούς για την σύλληψη Ρουμάνου κλέφτη!

Με περιπετειώδη τρόπο συνελήφθη τα ξημερώματα στην εθνική οδό κοντά στην Αταλάντη ένας Ρουμάνος. Όλα ξεκίνησαν από τη Θήβα...


λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο Ρουμάνος έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα "φούλαρε" σε πρατήριο της εθνικής στο "90", έξω από τη Θήβα, χωρίς να πληρώσει.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν κατάλαβαν ότι πρόκειται για το κλεμμένο αυτοκίνητο που ψάχνουν και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές διευθύνσεις της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, ενώ στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού.


Γύρω στη 01:00 το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στο ρεύμα προς Λαμία και ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ εκτός από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Ασφάλεια κλήθηκαν να συνδράμουν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Ρουμάνος από την υπερβολική ταχύτητα, κοντά στην Αταλάντη, έριξε το κλεμμένο αυτοκίνητο στις μπάρες. Κατάφερε όμως, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι να εξαφανιστεί μέσα στα χωράφια.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια άρχισαν να χτενίζουν όλοι την ευρύτερη περιοχή και τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Τώρα στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, όπου κρατείται ο Ρουμάνος, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν σε ποιες αξιόποινες πράξεις εμπλέκεται ο συγκεκριμένος αλλοδαπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...