Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

2 VIDEO - Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη Λαμιώτισσα εκλογική αντιπρόσωπο της Ν.Δ.

Έντονο παρασκήνιο με τη στάση της Ν.Δ. σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Δείτε τι δήλωσε η ίδια.


Με ποινή φυλάκισης 3 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων τιμώρησε το δικαστήριο την Βάσω Παπανάγνου-Λελεντζή, αφού την έκρινε ένοχη ως προς το ένα σκέλος των κατηγοριών, ενώ την αθώωσε για το δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, το τριμελές πλημμελειοδικείο την έκρινε αθώα του αδικήματος της υπεξαγωγής εγγράφων και ένοχη της πρόκλησης παραγωγής όχι γνησίου αποτελέσματος εκλογής και της επέβαλλε ποινή φυλακίσεως 3 ετών, με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, ενώ η έφεση που ασκήθηκε έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, όλες αυτές τις ημέρες μέχρι και σήμερα το πρωί υπήρξε έντονο παρασκήνιο για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της Ν.Δ. που την είχε ορίσει εκλογική αντιπρόσωπο. Μάλιστα μέχρι και επικοινωνιολόγος επιστρατεύτηκε στη Συγγρού για την υπόθεση.
Ενώ μέχρι χθες βράδυ η απόφαση ήταν να υπάρχει κομματική εκπροσώπηση και μάρτυρας υπεράσπισης, ξαφνικά η απόφαση άλλαξε και απαγορεύτηκε σε οποιονδήποτε αιρετό ή άλλο κομματικό στέλεχος να εμφανιστεί στο δικαστήριο.
Ωστόσο στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί φίλοι και γνωστοί, νεοδημοκράτες και όχι μόνο, της κατηγορουμένης για να της συμπαρασταθούν.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport η κατηγορουμένη Βάσω Παπανάγνου-Λελεντζή :
Πιστεύω ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην απόφαση, το οποίο θα κριθεί βεβαίως στο Εφετείο, είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Τσακτάνης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...