Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ανοικτό Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Σχηματαρίου

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου ανοιχτό Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Σχηματαρίου, με την υποστήριξη της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας.
Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές όχι μόνο από το Σχηματάρι αλλά και από τα Οινόφυτα, τη Χαλκίδα και την Παραλία Αυλίδας.


 Πολλά παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε σκακιστικούς αγώνες ενώ άλλα παιδιά ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το σκάκι και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα μυστικά του παιχνιδιού.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην σκακιστική εκδήλωση ήταν:

Ανδρέου Θανάσης, Κουτής Βασίλης, Μαλικόπουλος Γιώργος, Ράπτης Ηλίας, Τουρατζίδη Ματίνα, Ντόβρος Χρήστος, Σκέντος Κωνσταντίνος, Τουρατζίδης Παύλος, Κολοβός Χρυσόστομος, Βακάλης Παναγιώτης, Ντόβρος Αντώνης, Νίκα Αντωνία, Δριχούτης Γιώργος, Σαράντος Σαράντης, Ανδρέου Αλκιβιάδης, Βασιλός Απόστολος, Αλευράς Παναγιώτης, Μπανούτας Γιώργος, Ματθαίου Γιάννης, Κολοβού Ευσταθία, Χατζηϊωάννου Κωνσταντίνος, Σαράντος Χάρης, Ματθαίου Άγγελος, Χατζηϊωάννου Γιώργος και Γεράσης Παναγιώτης.
Οι αγώνες έγιναν με επιτυχία και ενθουσίασαν τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους. Στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν.

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σχηματαρίου θέλει να ευχαριστήσει την Ακαδημία Χαλκίδας για τη βοήθειά της αλλά και τους προπονητές Χριστοδούλου Παναγιώτη και Κουλαξουζίδη Γιώργο για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά για να μεταδόσουν τα μυστικά του στρατηγικού παιχνιδιού στους μικρούς αθλητές.
Θέλει επίσης να συγχαρεί τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τους γονείς για την υπομονή τους, να ευχηθεί καλό καλοκαίρι σε όλους και να ανανεώσει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες ευκαιρίες αγώνων και διασκέδασης για τα παιδιά.

Συμμετοχές, αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.skakistikiakadimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...