Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φ. Φράγκος στην Τανάγρα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φ. Φράγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο, Ιπτάμενο,  Α. Τσαντηράκη, πραγματοποίησε σήμερα μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Φράγκος συνομίλησε με τους χειριστές και τους τεχνικούς των αεροσκαφών αμέσου ετοιμότητας (readiness) και ενημερώθηκε για θέματα προσωπικού, επιχειρησιακής σχεδίασης και διοικητικής μέριμνας.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κατά την επίσκεψή μου στην 114 Πτέρυγα Μάχης είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω το υψηλό ηθικό και το άριστο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού.

Η Πολεμική Αεροπορία μας δεν είναι απλά μια δύναμη αποτροπής, μια σιωπηλή ισχυρή δύναμη. Είναι η δύναμη που διασφαλίζει αδιάλειπτα τον εθνικό εναέριο χώρο και από κοινού με τους άλλους δύο κλάδους Στρατό και Ναυτικό, την εθνική μας κυριαρχία και ακεραιότητα.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αρχηγό, τους Διοικητές και το προσωπικό της 114 Πτέρυγας Μάχης, που μας έδειξαν ότι η σημερινή μέρα, αν και αργία, μόνο ημέρα ραστώνης δεν είναι για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...