Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απλήρωτοι 15 μήνες οι εργαζόμενοι στο ΦΟΔΣΑ Λοκρίδας [video]

Για αδιαφορία σε βάρος τους καταγγέλλουν τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Λοκρίδας οι εργαζόμενοι στον Φορέα που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 15 μήνες. 

Οι ίδιοι δηλώνουν πως έχουν υποχρεωθεί σε ένα είδος ομηρίας αφού πρέπει να πληρώνουν ΦΠΑ για τιμολόγια που δεν έχουν εισπράξει αλλά και ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕΒΕ ενώ σε λίγες ημέρες θα φορολογηθούν για ένα εισόδημα που δεν τους έχει καταβληθεί.

Από τις καταγγελίες των εργαζομένων φαίνεται πως και η ανακύκλωση στην Λοκρίδα γίνεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο κ.Κωνσταντίνος Ζαχαράκης ένας από τους οδηγούς που απέλυσε χωρίς αποζημίωση ο κ.Νίκος Λιόλιος αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, δηλώνει πως οι αρχικές οδηγίες ήταν οι μπλέ κάδοι να καταλήγουν στην χωματερή της Αταλάντης αφού δεν υπήρχαν χρήματα τα απορριμματοφόρα να φτάσουν στην Λαμία.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την διάλυση στην ουσία του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Λοκρίδα και ασυνεννοησία μεταξύ των τριών δημάρχων που προσπαθούν να μαζέψουν τα σκουπίδια τους ο καθένας ξεχωριστά με διάφορες αλχημείες.

Απλήρωτοι 15 μήνες οι εργαζόμενοι στο ΦΟΔΣΑ... από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...