Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ: Φασιστοειδή καταστρέφουν μνημεία του Άρη Βελουχιώτη

Την έντονη δυσφορία του εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο με ανακοίνωσή του αντιδρά κατά των επαναλαμβανόμενων καταστροφών των μνημείων του Άρη Βελουχιώτη.

Αφορμή ήταν η καταστροφή μνημείων στη Μεσούντα Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας και το ΚΚΕ κάνει λόγο για «φασιστοειδή» επιρρίπτοντας ευθύνες και στις Αρχές για τις οποίες λέει πως δεν πρέπει να αδιαφορούν μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τα φασιστοειδή που αυτοαποκαλούνται "Ε.Ο. 1821" για την καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα της Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Μάλιστα, η εν λόγω "οργάνωση" με την ανακοίνωσή της απειλεί ανοιχτά το ΚΚΕ και τους αγωνιστές εργάτες.

»Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές θα σταματήσουν τη δράση τους για το δίκιο του λαού. Ο λαός έχει ακατάλυτους δεσμούς με την ιστορία του ΚΚΕ και τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους παλεύοντας ενάντια στο φασισμό.

»Γι' αυτό σήμερα ένα ισχυρό και χειραφετημένο εργατικό λαϊκό κίνημα, με στόχους ρήξης και ανατροπής, θα απομονώσει και θα στείλει οριστικά τα διάφορα φασιστοειδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...