Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μελισσοχώρι Βοιωτίας: Ληστές ντυμένοι σεκιούριτι επιτέθηκαν σε γυναίκα ταχυδρόμο και άρχισαν να πυροβολούν!

Όλα έγιναν σε καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας την ώρα που η ταχυδρόμος μοίραζε τις συντάξεις

- ''Ακίνητοι μην κουνηθεί κανείς'' είπαν με το που μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά

- Ένας σοβαρά τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο - Ελαφρά τραυματίας άλλος ένας

- Πανικός στο σημείο με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

- Τι λεει o αντιδήμαρχος Θήβας


Η άγρια ένοπλη ληστεία έγινε γύρω στις 12.00 σε καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας. Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι για να μοιράσει τις συντάξεις. Ξαφνικά δύο αλλοδαποί που μιλούσαν Αλβανικά, ντυμένοι με στολή security μπήκαν μέσα με καλάσνικοφ και φώναξαν να μην κουνηθεί κανείς.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι, εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν από τους θαμώνες του καφενείου στο λαιμό. Ο άτυχος άνδρας περίπου 45 με 50 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ηταν από διπλανό χωριό και είχε πάει για να πάρει την σύνταξη της πεθεράς του. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός τραυματίας...

 Ένας 77χρονος θαμώνας τραυματίστηκε, όταν έπεσαν πάνω του σοβάδες από το ταβάνι του καφενείου μετά από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για τον ίδιο, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του.

Στο σημείο επικρατεί πανικός, με τους θαμώνες να προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ του χτυπήματος και τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις και να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνητό για τη σύλληψή τους.

Ελαφρά τραυματισμένη είναι και η γυναίκα ταχυδρόμος που δέχτηκε τα χτυπήματα των ληστών. Την πλησίασαν και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες την πλάκωσαν στις σφαλιάρες. Βούτηξαν τα περίπου 10.000€ που μετέφερε και πριν φύγουν τη χτύπησαν με δύναμη στον σβέρκο!

Μιλώντας στο Newsit ο αντιδήμαρχος Θήβας, Παναγιώτης Ζερικιώτης, είπε ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τους λαθρομετανάστες. Όλοι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και έχουν βγει στον δρόμο και ψάχνουν τους ληστές. "Φοβόμαστε ότι ο κόσμος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του", είπε χαρακτηριστικά.

Οι δράστες ανέβηκαν σε μοτοσυκλέτα και έφυγαν προς την περιοχή των Λευκτρων. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και έχει στήσει μπλόκα σε δρόμους της περιοχής για να τους εντοπίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...