Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Διαμαρτυρία Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ένωσης Ευβοίας - Βοιωτίας – Ν.Α. Φθιώτιδας

Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησε  το Προσωπικό Λιμενικού Σώματος Λιμενικών Αρχών Ένωσης Ευβοίας - Βοιωτίας – Ν.Α. Φθιώτιδας στην Αιδηψό διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ιδίων και μελών οικογενείας τους
Όπως τονίστηκε οι Λιμενικοί την τελευταία τριετία στερούνται παντελώς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης διότι στις περισσότερες περιοχές ο μεγαλύτερος αριθμός ιατρών και φαρμακείων δεν δέχονται να τους εξετάζουν και να τους χορηγούν φάρμακα , καθόσον δεν συνάπτουν συμβάσεις με συνέπεια να πληρώνουν από την τσέπη τους .
Δεν είναι απλά άδικο αλλά απάνθρωπο την στιγμή που ο κάθε Λιμενικός καταβάλει κανονικά τις εισφορές του με ευθύνη της Ελληνικής Πολιτείας να μην του παρέχεται το ποιο ιερό αγαθό για κάθε συνάνθρωπό μας που είναι το θέμα της Υγείας .
Κατανοούμε απόλυτα το πρόβλημα που βιώνουν οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ το τελευταίο διάστημα , καθόσον εμείς και οι οικογένειές μας το βιώνουμε δυστυχώς πάνω από τρία χρόνια και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο η αδικία αυτή να σταματήσει.

http://voriaevia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...