Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Νέα τριήμερη περιοδεία του Τ. Κουίκ και της Ρ. Μακρή σε Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία


Το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο θα επισκεφθούν την Παρασκευή (12.07.2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουικ, ο οποίος ανέλαβε... υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία την Αιτωλοακαρνανία και η Βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, Τομεάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του λειτουργήματός τους.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Χημείο και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Στις 12.30 θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως, για τα τρέχοντα θέματα της πόλης, ιδιαίτερα μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, όπως για παράδειγμα το επικείμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ και στο Μεσολόγγι, την οποία και θα επισκεφθούν ακολούθως.

Το απόγευμα θα μεταβούν στο Αγρίνιο, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους κοινωνικούς φορείς της πόλης, προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικότερα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, την καλπάζουσα ανεργία, την συνεχή υποβάθμιση τόσο των υποδομών του νομού όσο και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Η περιοδεία θα κλείσει στις 20.00 στο ξενοδοχείο LETO, όπου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Σε όλη την περιοδεία, οι βουλευτές του κινήματος θα συνοδεύονται από Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αιτωλοακαρνανίας.

Την επομένη το πρωί, Σάββατο 13.07.2013 οι δύο Βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή, και ο Πολιτευτής Ευρυτανίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μπακόλας θα ξεκινήσουν διήμερη περιοδεία στην Ευρυτανία, σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες, καταγραφή και ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον νομό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ήμερης περιοδείας

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

•10:00 Κερασοχώρι: Συνάντηση με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων στην Έδρα του Καλλικρατικού Δήμου. Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου.

•11:30 Κρέντη: Ανοιχτή πρόσκληση στους νέους και στους πολίτες του χωριού και το δραστήριο σύλλογο τους για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων.

•12:20 Δυτ. Φραγκίστα: Επίσκεψη και επιτόπια καταγραφή ελλείψεων και δυσλειτουργιών του Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας.

•.13.00 Λίμνη Κρεμαστών: Eπίσκεψη στην «Θέση γέφυρα επισκοπής», όπου τίθεται και θέμα ΤΑΙΠΕΔ σε σχέση με ΔΕΗ και διαχείριση υδάτων.

•13:50 Αγ. Γεώργιος: Eπίσκεψη στο χωριό ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του χωριού για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων.

•14:00 Δυτ. Φραγκίστα : Επίσκεψη-ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του χωριού και τους συλλόγους Γυναικών Φραγκίστας και Νέων Φραγκίστας για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων και γεύμα στο χωριό.

•16:00 Ανατολική Φραγκίστα : Επίσκεψη στο Πνευματικό κέντρο Γεώργιος Καφαντάρης (πρωθυπουργός της Ελλάδος και βουλευτής Ευρυτανίας στα 33 του χρόνια το 1906.) όπου φυλάσσεται πλούσιο αρχειακό υλικό . Προσκύνημα στον Ναό του Σωτήρος Ανατολικής Φραγκίστας(Θέση Σωτήρα) του οποίου εκκρεμεί η συντήρηση και ανάδειξη του.

20:00 Καρπενήσι Πλατεία: Eπίσκεψη στο κέντρο Καρπενησίου και επικοινωνία με το κόσμο στην πλατεία της πόλης.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

09:45 Επίσκεψη στην Μονή Προυσού και στο μουσείο της Μονής.

10:30 Κεφαλόβρυσο: Το απάντεμα των Ευρυτάνων. Εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της ΟΕΣ στα Ευρυτανικά δρώμενα καθώς και τους όπου γης Ευρυτάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...