Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αυτοκτόνησε 35χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών στο Δομοκό

Όταν την είδαν οι γείτονες ήταν ήδη αργά - Είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Δομοκό, από την αυτοκτονία 35χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών. Όλα έγιναν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στη βεράντα του σπιτιού της. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας γείτονας είδε τη γυναίκα να βγαίνει με την καραμπίνα στα χέρια στη βεράντα και συμπεριφέρεται περίεργα. Επειδή προφανώς δεν ήξερε πως λειτουργεί πρώτα πυροβόλησε δοκιμαστικά στον αέρα.

Όταν ο γείτονας κατάλαβε τι πάει να κάνει άρχισε να της φωνάζει προσπαθώντας να την σταματήσει. «Για όνομα του θεού μην το κάνεις!», της φώναξε και εκείνη απάντησε: «Ξέρω εγώ τι κάνω...» Ο γείτονας κάλεσε σε βοήθεια και έτρεξε προς το σπίτι της 35χρονης, δυστυχώς όμως μέχρι να μπουν μέσα άκουσαν το μπαμ και «πάγωσαν».

Η 35χρονη είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη. Όταν οι γείτονες έφτασαν στη βεράντα δεν μπορούσαν πλέον να της προσφέρουν καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 35χρονη μητέρα εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο σπίτι. Δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το Α.Τ. Δομοκού διενεργεί προανάκριση, ενώ η σορός της 35χρονης θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία νεαρής μητέρας από τις αρχές του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...