Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΘΗΒΑ - Σοκ: 15χρονος ρομά αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης!


Είχαν γίνει κυριολεκτικά ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Σταματούσαν και λήστευαν οδηγός και επιβάτες αυτοκίνητων, ενώ χτυπούσαν και άλλους στόχους στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών.
Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν ανήλικοι δράστες αλλά και γονείς τους, ενώ αρχηγικό ρόλο φέρεται να είχε ένας 15χρονος!!!

Εξιχνιάσθηκαν επίσης δύο ληστείες και έξι κλοπές που διέπραξαν τα μέλη της τον τελευταίο μήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά από τα μέλη της, συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, έχοντας διαπράξει (1) ληστεία και (27) κλοπές, κυρίως σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, με λεία πάνω από -50.000- ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν συνολικά έλεγχοι σε (315) άτομα, προσήχθησαν (71) άτομα, ενώ συνελήφθη ακόμη ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στο LamiaReport για τη σοβαρή αυτή υπόθεση, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄, Σταύρος Κουτουλογένης :

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...