Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Διαφωνεί ο Κ. Μπακογιάννης με τον Κ. Μητσοτάκη

Δεν συμφωνεί καθόλου με τις πολιτικές πρακτικές του θείου του Υπουργού Διοικητικής μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη ο Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Καρπενησίου. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κ. Μπακογιάννης δεν διστάζει να καταλογίσει πολιτικές ευθύνες στον υπουργό,  αδελφό της μητέρας του, επισημαίνοντας ότι αυτές οι επιλογές οδηγούν στην συρρίκνωση του ρόλου και την αποδυνάμωση της υπόστασης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα ο νεώτερος στην οικογένεια πολιτικός της οικογένειας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη επιτίθεται κατά της συνολικής κυβερνητικής πολιτικής που όπως είπε στερεί πόρους , αρμοδιότητες και δυναμικό απο την Αυτοδιοίκηση.

«Ομιλώ ως δήμαρχος Καρπενησίου και απολογούμαι μόνον στους δημότες μου , ο θείος μου είναι ολίγων ημερών υπουργός, καλείται να υλοποιήσει μνημονικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης , διαφωνώ και το αναφέρω δημόσια

 . Μπορούσε το Υπουργείο να προχωρήσει σε άλλες επιλογές που πρακτικά να απέφεραν μεγαλύτερο ίσως δημοσιονομικό όφελος και όχι στην κατάργηση ενός χρήσιμου μηχανισμού που εξυπηρετεί τους δημότες, αλλά αποφέρει ακόμη και οικονομικά οφέλη σε έναν Δήμο , δεν καταννοώ την πρόταξη κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων….» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Τέλος εκφράζοντας την άποψη του για τον πολιτικό αντίκτυπο τέτοιων πολικών πρακτικών από υπουργούς της κυβέρνησης ο κ. Μπακογιάννης τόνισε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 «όλοι αξιολογούνται από τον ελληνικό λαό» κάλεσε δε όλους τους αυτοδιοικητικούς ανεξάρτητα απο προσωπικές η παραταξιακές κομματικές σχέσεις να διαμορφώσουν ένα κοινό αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο ώστε να προασπίσουν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης απέναντι σε τέτοια σκληρά και άδικα μέτρα!
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...