Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Το λάθος που πρόδωσε τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και τους εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ

Το «μοιραίο» λάθος για τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες ήταν η ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια από τους συνεργούς τους, με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ να τους εντοπίσει και κατά την ανταλλαγή πυρών να σκοτωθούν δύο από τους κακοποιούς.

Οι νεκροί δραπέτες Εντισον Λίκα και ο θείος του Φλαμούρ, ενεργοποίησαν κινητό τηλέφωνο για να ζητήσουν βοήθεια από τους συνεργούς τους, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να εντοπίσει την ενεργοποίηση της κεραίας εκπομπής σήματος και στη συνέχεια το ακριβές στίγμα τους.

Στη συνέχεια, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τους εντόπισαν με θερμικές κάμερες μέσα στη στάνη και στη συνέχεια στήθηκαν ενέδρες προκειμένου να περικυκλώσουν τους κακοποιούς με αποτέλεσμα τον θάνατο των Αλβανών κακοποιών. Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι δύο νεκροί κακοποιοί να είχαν τον ρόλο του «δολώματος», προκειμένου να διαφύγουν από την περιοχή και σε άλλη κατεύθυνση οι υπόλοιποι δραπέτες και ο φερόμενος αρχηγός τους Μαριάν Κόλα.

Η Αστυνομία, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η εγκληματική συμμορία να έχει διασπαστεί σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να «χαθούν» τα ίχνη τους και να μπερδέψουν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...