Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Φωκίδα: Μετά το τσιγάρο, οι ανήθικες προτάσεις που έκρυβαν παγίδα...

Μια ολόκληρη γειτονιά στο Επτάλοφο Φωκίδας σηκώθηκε στο πόδι από τις εικόνες που έβλεπε να εκτυλίσσονται...

Η παρέα των τσιγγάνων (τρεις γυναίκες και ένας άντρας) πλησίασε τον παππού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στον Επτάλοφο Φωκίδας. Ο άνδρας έμεινε στο αμάξι και οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 34, 23 και 18 ετών αντίστοιχα, τον πλησίασαν...

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να κρατήσει τις γυναίκες σε απόσταση Αρχικά του ζήτησαν τσιγάρο και στη συνέχεια του έκαναν διάφορες ανήθικες προτάσεις, προσπαθώντας να έρθουν όλο και πιο κοντά. Ο ηλικιωμένος που κατάλαβε τις προθέσεις τους προσπάθησε να τις κρατήσει σε απόσταση, ωστόσο οι τρεις τσιγγάνες ήταν αποφασισμένες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να του πάρουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τη στιγμή που ο 80χρονος άρχισε να φωνάζει οι δυο από αυτές τον ακινητοποίησαν κρατώντας του τα χέρια και η τρίτη έψαξε τις τσέπες. Την ίδια ώρα οι γείτονες που άκουσαν τον ηλικιωμένο να φωνάζει έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι γείτονες κατάφεραν να εγκλωβίσουν τις τρεις γυναίκες και να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία η οποία ήρθε και τις συνέλαβε. Ωστόσο η μια από αυτές πρόλαβε να δώσει τα 1.500 ευρώ στον άνδρα που ήταν στο αυτοκίνητο, ο οποίος εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...